Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогодні Київрада має схвалити рішення про виплату премій столичним медикам

07 грудня 2021 року, 11:35

Сьогодні Київрада має схвалити рішення про виплату премій столичним медикам. Відповідний проект рішення мер Києва Віталій Кличко подав до Київради минулого тижня. Планується, що вже в грудні медичні працівники столиці отримають матеріальне заохочення: лікарі – по 10 тисяч гривень, середній медичний персонал – по 8 тисяч гривень, молодший медперсонал – по 6 тисяч гривень. Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Сьогодні ми повинні розглянути важливі питання для громади та міста. Зокрема, я подав проект рішення про додаткові виплати столичним медикам – як вторинної, так і первинної ланки. І дякую комісіям Київради, зокрема, комісії з охорони здоров’я, за оперативний розгляд цього рішення. Яке, переконаний, ми сьогодні ухвалимо. Щоб наші медпрацівники отримали в грудні премії – як подяку за їх самовіддану роботу. Бо саме медики сьогодні рятують здоров’я і життя киян, відбивають атаки коронавірусу хвиля за хвилею. Місто знайшло можливість виділити з бюджету додаткові кошти, щоб підтримати столичних медпрацівників. Щоб лікарі отримали цього місяця додаткові виплати – по 10 тисяч гривень, середній медичний персонал – по 8 тисяч, молодший медперсонал – по 6 тисяч гривень», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]