Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Цього року місто створило і посилює Департамент муніципальної безпеки КМДА

15 грудня 2021 року, 11:50

У 2021 році місто створило і посилює Департамент муніципальної безпеки КМДА. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час звіту про підсумки роботи міської влади в 2021 році.

«Безпека сьогодні – одне з ключових питань, яке турбує людей. Безпека в країні – коли до кордонів нашої держави триває стягнення російських військ. Безпека в місті – де кияни прагнуть і повинні почуватися спокійно. І ми, міська влада, робимо все від нас залежне, аби навіть найгірший сценарій розвитку подій не захопив столицю зненацька. Аби забезпечити і правопорядок на вулицях міста, і максимально убезпечити киян, якщо це буде потрібно. Цього року ми створили і посилюємо Департамент муніципальної безпеки КМДА. Підготували проект міської цільової програми «Захисник Києва» – для муніципальної підтримки територіальної оборони столиці на наступних три роки. Продовжуємо набір резервістів у 112-ту окрему бригаду територіальної оборони і вже збільшили її чисельність. Також збільшили чисельність «Муніципальної охорони» міста – до 600 осіб», – наголосив Віталій Кличко.

Мер нагадав, що з 2014 року, від початку російської агресії на сході країни, в Києві здійснюють відновлення споруд цивільного захисту.

«Сьогодні під постійним контролем перебувають майже 5 тисяч укриттів Фонду захисних споруд. І представники ЗМІ тиждень тому могли побачити, як готують укриття, як вони виглядають. Працює над цим Департамент муніципальної безпеки», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]