Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Цього тижня демонтуємо скульптуру двох робітників, встановлену в центрі Києва в 1982 році «на ознаменування возз’єднання України з росією»

25 квітня 2022 року, 14:14

Цього тижня в столиці демонтують бронзову скульптуру двох робітників, встановлену в 1982 році «на ознаменування возз’єднання України з росією». Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Цього тижня демонтуємо бронзову скульптуру двох робітників, встановлену в 1982 «на ознаменування возз’єднання України з росією». Своє ставлення до України росія «ознаменувала» звірячими вбивствами мирних українців, знищенням наших міст і селищ, прагненням знищити нашу державність. 8 метрів металу так званої «дружби двох народів» будуть прибрані з центру Києва. Другу скульптурну композицію – із червоного граніту – закриємо опоряджувальними матеріалами і теж згодом розберемо. Оскільки там складніша процедура і це займе більше часу. А до того її можна буде використовувати як простір для експозицій. Арку ж з титанових листів перейменуємо – старі символи набувають нового значення! І підсвітимо її кольорами українського прапору», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]