Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві 107 осіб, хворих на коронавірус. Ще один випадок – серед медиків»

31 березня 2020 року, 12:05

Уже 107 осіб в Києві мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«За минулу добу в Києві вірус вразив ще 5 людей. Кількість киян, які мають підтверджений діагноз на коронавірус, сьогодні – 107», – сказав Віталій Кличко.

 Він зауважив, що із лабораторно підтверджених випадків, які місто отримало від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» серед захворівших: четверо чоловіків віком від 45 до 49 років та одна жінка – медичний працівник. Їй 55 років. Один з пацієнтів – в Олександрівській лікарні столиці. Інші – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

Разом із тим, на сьогодні експрес-тестами в столиці протестовано майже 1 900  киян. Лабораторно оброблено 813 зразків. Ще на дослідженні в Державній установі «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» – 218 зразків.

 «Ми розпочали тестувати всіх пацієнтів із діагнозом «запалення легенів». Бо в багатьох випадках ускладненням перенесеного захворювання є саме враження легенів», – додав мер Києва.

 Віталій Кличко подякував столичним лікарям, які в ці тижні, ризикуючи своїм здоров’ям та життям консультують, лікують та рятують киян.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]