Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві розпочнуть відключення житлових будинків та установ від опалення з понеділка, 28 березня

27 березня 2022 року, 19:33

У Києві розпочнуть відключення  житлових будинків та установ від опалення з понеділка, 28 березня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

“Міська влада ухвалила рішення розпочати відключення  житлових будинків та установ від опалення з понеділка 28 березня. Ми керуємося чинним законодавством. І, якщо протягом трьох діб середня температура повітря становить +8 градусів по Цельсію та має тенденцію до подальшого підвищення, – можемо завершувати опалювальний сезон”, – сказав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, постачання тепла до будинків припинятимуть поступово. І триватиме процес, за технологією, близько тижня. Оскільки централізована система теплопостачання столиці є дуже розгалуженою і однією з найбільших у Європі.

Також із 28 березня в столиці відновиться освітній процес – в онлайн форматі. Він буде більш адаптований до нинішніх умов. І з використанням різних освітніх платформ для учнів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]