Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві зареєстровані ще три випадки захворювання на коронавірус»

24 березня 2020 року, 23:40

У столиці зареєстровані три нових випадки захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в столиці до 31 особи. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні ввечері ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 3 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус, – зазначив мер. – Всі троє киян, що захворіли – чоловіки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один- 51-річний киянин, що повернувся з Франції, 21 березня був госпіталізований до Олександрівської лікарні із симптомами ГРВІ», – повідомив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще 22 зразки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]