Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Соломʼянському районі рятувальники локалізували пожежу в 4-поверховій будівлі. Також сталося загоряння в Печерському районі

04 травня 2023 року, 22:20

У Соломʼянському районі столиці рятувальники локалізували пожежу в 4 поверховій будівлі, яка сталася в результаті російської атаки. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Пожежу в 4-поверховій будівлі в Соломʼянському районі столиці, яка виникла внаслідок російської атаки, локалізували. Зруйновані конструкції будівлі на площі 150 кв м. Інформація щодо потерпілих уточнюється», – зазначив Віталій Кличко.

Також мер столиці повідомив, що пожежно-рятувальні служби локалізували загоряння на невеликій площі відкритої території в Печерському районі, яке сталося внаслідок падіння уламків БПЛА. Будівлі неушкоджені. Потерпілих немає.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]