Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці 800 кілометрів зливової каналізації, більшу частину мереж не ремонтували десятиліттями»

24 липня 2020 року, 12:14

У столиці 800 кілометрів комунікацій зливової каналізації, більшу частину яких не ремонтували десятиліттями. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«У столиці 800 кілометрів комунікацій зливової каналізації, більшу частину яких не ремонтували десятиліттями. Тому там, де роблять сьогодні реконструкцію та капітальний ремонт доріг, обов’язково міняють або прокладають нову дощову каналізацію», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що тільки за останніх півтора року такі роботи здійснили під час ремонту вулиць: Магнітогорської, Газопровідної, Васильківської, Сім’ї Кульженків, Алматинської, Федорова, Чорнобильської та Туполєва.

Також зробили капітальний ремонт трьох колекторів дощової каналізації.

«Сьогодні тривають роботи з реконструкції мережі міської дощової каналізації на території, що прилягає до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Також співробітники «Київавтодору» постійно здійснюють роботи з очистки та ремонту гідротехнічних споруд, що знаходяться на балансі комунальної корпорації», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]