Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці на обсервації сьогодні перебувають 85 людей» 

06 травня 2020 року, 12:12

У столиці на обсервації в закладах, що підготувало місто, перебувають сьогодні 85 людей. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Це – особи, які повертаються з-за кордону. Тільки минулої доби аеропорт «Бориспіль» прийняв кілька рейсів. Більша частина людей, які прибули в Україну, перебувають на двотижневій самоізоляції вдома. Для контролю її дотримання використовують додаток «Дій вдома». А частина людей – на обсервації на базах столиці», – сказав Віталій Кличко.

Він повідомив, що 74 людини перебувають в санаторії «Жовтень». Це – українці, що прибули з Маямі, Ніци та Італії. Та 11 осіб – у конгрес-готелі «Пуща».

Більшість людей, які перебувають на обсервації у Києві – це українці. Також є громадяни Швеції, Франції, Великобританії, Італії та Кіпру.

«Зазначу, що киянам, які потрапили на обсервацію в інших регіонах України, міська влада забезпечує повернення в столицю. Цього понеділка 18 киян повернулися додому з Одеси після двох тижнів обсервації», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]