Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На першому етапі послаблення обмежень громадський транспорт працюватиме в обмеженому режимі»

06 травня 2020 року, 12:15

На першому етапі послаблення обмежувальних заходів наземний громадський транспорт у столиці працюватиме в обмеженому режимі. А метро відкриють за рішенням уряду. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«Наземний громадський транспорт працюватиме на першому етапі в обмеженому режимі. До 22 травня точно. Але ми збільшимо кількість маршрутів у ті райони, що сьогодні мало охоплені. Збільшення маршрутів стосуватиметься електротранспорту. А бізнес, що почне роботу, повинен вирішити питання з підвозом своїх співробітників до місця роботи. Метро, як я неодноразово говорив, відкриється за рішенням уряду. І це буде не одразу», – зазначив мер столиці.

Віталій Кличко додав, що приміський транспорт уряд пообіцяв запустити в першу чергу – із початком послаблень обмежувальних заходів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]