Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці продовжують перевіряти студентські гуртожитки на дотримання протиепідемічних заходів»

25 вересня 2020 року, 12:11

Фахівці Держпродспоживслужби разом із представниками райдержадміністрацій столиці продовжують перевіряти студентські гуртожитки на дотримання протиепідемічних заходів. Уже перевірили 80 гуртожитків міста. Склали 40 протоколів про порушення санітарних норм і протиепідемічних заходів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«На початку навчального року я закликав керівників вишів та керівників гуртожитків забезпечити і контролювати дотримання всіх санітарних норм. Ми повинні не допустити спалахів захворювання. Бо це призведе до навантаження на столичні медзаклади та до закриття гуртожитків і навчальних закладів. Сьогодні у Києві 183 студентських гуртожитки, у яких проживають понад 200 тисяч студентів. Фахівці Держпродспоживслужби разом із представниками райдержадміністрацій уже перевірили 80 гуртожитків. Склали 40 протоколів про порушення санітарних норм і протиепідемічних заходів», – повідомив Віталій Кличко.

Серед порушників, зокрема: Національний Економічний Університет імені Гетьмана, Національний Університет імені Шевченка, Академія Образотворчого Мистецтва, Київський національний університет культури та мистецтва, Національна академія наук.

Віталій Кличко зазначив, що від початку навчального року у 24 столичних гуртожитках зафіксовані випадки захворювання на коронавірус.

«В 11 з них запровадили протиепідемічні заходи, щоб не допустити подальшого розповсюдження інфекції: хворих ізольовано та проведено санітарну обробку приміщень. В інших гуртожитках хворих студентів вчасно ізолювали», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]