Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: В Києві хворіє все більше дітей. Тому наступного тижня учні столичних шкіл продовжать навчання в дистанційному режимі

10 листопада 2021 року, 11:14

У зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці, наступного тижня учні столичних шкіл, зокрема, молодшої школи продовжать навчання в дистанційному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час термінового онлайн-брифінгу.

«У Києві збільшується кількість хворих дітей. Тому наступного тижня учні, зокрема, молодшої школи (1-4 класів), за парти ще не повернуться. І продовжать навчання в дистанційному режимі. Ми не можемо ризикувати здоров’ям дітей, а також – їхніх родин і близьких. Бо чимало дітей переносять вірус навіть безсимптомно, але можуть заразити близьке оточення. Я прошу батьків, які наполягають на відкритті шкіл, відповідально і з розумінням поставитися до заходів безпеки, що запроваджує міська влада. Піклуйтеся про своїх близьких! Не будьте легковажними. Далеко не всі сьогодні легко і без наслідків хворіють на коронавірус», – наголосив Віталій Кличко.

Він повідомив, що останніми тижнями до столичних лікарень госпіталізують все більше хворих на коронавірус дітей. Бо штам «Дельта», як зазначають медики, – більш агресивний і вражає багато молодих людей і дітей – із наслідками та ускладненнями.

«Сьогодні в столичних лікарнях перебувають 85 дітей із коронавірусом та підозрою на захворювання. 4 із них – у реанімаціях. Такої кількості дітей в лікарнях не було в усі попередні хвилі вірусу!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]