Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці встановили вже майже 6 тисяч антипаркувальних стовпчиків, щоб авто не заїжджали на тротуари»

24 липня 2020 року, 12:18

Щоб авто не паркували на тротуарах, у столиці вже встановили майже 6 тисяч антипаркувальних стовпчиків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від користувачів Facebook.

«Ми наводимо лад із паркуванням в столиці. Не так швидко, як хотілося б. Але зрушення вже є. Щоб авто не паркували на тротуарах, у місті вже встановили майже 6 тисяч антипаркувальних стовпчиків. Поки – переважно в центральній частині столиці. Зазначу, що при ремонті дворів та міжквартальних проїздів, що здійснюють в усіх районах міста, враховують побажання мешканців щодо місць для паркування авто», – додав мер Києва.

Також він зазначив, що комунальні служби тільки протягом останніх двох місяців прибрали з тротуарів понад 600 незаконних виносних рекламних конструкцій.

«Нагадаю, що працює інспекція з паркування. І якщо мешканці міста бачать порушення правил, вони теж можуть викликати або наряд поліції, або паркувальну інспекцію», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]