Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці збільшується кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація, та хворих, що перебувають у важкому стані»

12 травня 2020 року, 12:12

У столиці збільшується кількість інфікованих коронавірусом, яким потрібна госпіталізація, та хворих, що перебувають у важкому стані. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У нас збільшується кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація. В стаціонарах міських лікарень перебувають 218 хворих на коронавірус. І 99 людей – з підозрою на це захворювання. 56 пацієнтів – у важкому стані. Семеро з них підключені до апаратів штучної вентиляції легень», – повідомив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, у стаціонарах лікарень першої хвилі є близько 500 місць для хворих на коронавірус. Усього місто, в медзакладах першої та другої хвиль, передбачило майже 1 700 ліжко-місць.

«Але, якщо у нас буде інфекційний вибух, і цього може виявитися замало. Саме тому я щоразу звертаюся до всіх: припиніть жити в ілюзіях! Вірус не відступив. Небезпека реальна! І саме від свідомості кожного із нас, від дотримання правил, залежить подальший розвиток ситуації», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]