Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В столиці за минулу добу підтвердили ще 63 випадки захворювання на коронавірус»

24 квітня 2020 року, 12:08

За минулу добу коронавірус у столиці підтвердили ще в 63 осіб, зокрема, в 3 медиків. Загалом у Києві вже 1122 підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 63 людини. Троє з них – медики. Загалом у Києві вже 1 122 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 22 жінки віком від 21 до 82 років і 35 чоловіків від 18 до 87 років. А також 6 хлопчиків віком від 6 до 14 років. До лікарень столиці госпіталізували 20 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

За словами мера Києва, за минулу добу одужало 8 людей. Загалом за цей час коронавірус подолали 53 мешканця Києва.

«Дев’ять осіб, у яких за минулу добу підтвердили діагноз коронавірус, – священнослужителі. П’ятеро – з Києво-Печерської Лаври. Троє – з Покровського Голосіївського монастиря. Та одна особа – з жіночого монастиря Святого Пантелеймона. Нагадаю, що три з київських монастирів закриті на карантин через спалах хвороби в них. Це: Києво-Печерська Лавра, Іонинський та Покровський Голосіївський монастирі», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]