Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко видав окреме доручення щодо недопущення погодження проведення недержавних масових заходів у столиці 23-24 серпня

21 серпня 2023 року, 16:51

Із міркувань безпеки Київ не планує масових заходів до Дня Незалежності України. Мер столиці Віталій Кличко видав окреме доручення своїм заступникам та головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів на території столиці 23 та 24 серпня. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Оскільки, з міркувань безпеки, місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня. До керівників Головних управлінь Національної поліції та ДСНС в місті Києві звернувся з проханням вжити додаткових заходів щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні», – підкреслив Віталій Кличко.

Усіх киян та гостей столиці Віталій Кличко закликав в ці дні бути максимально уважними та обережними і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]