Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у підписанні Угоди щодо старту проекту із навчання 10 тисяч киян англійській мові

12 грудня 2017 року, 10:56

У середу, 13 грудня, мер Києва Віталій Кличко візьме участь у підписанні Угоди щодо старту з 2018 року системного масового навчання киян англійській мові.

Зокрема, Угода про співробітництво буде підписана між КМДА та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти.

Угода передбачає навчання 10 тисяч киян англійській мові за інноваційним методом змішаного навчання (blended learning) на платформі Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills».

Після церемонії підписання Угоди відбудеться брифінг за участі мера Києва Віталія Кличка, голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти України, начальника Головного управління юстиції в Києві Станіслава Куценка, автора соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» Віталія Зубкова.

 

Захід відбудеться о 10:30 в КМДА (вул. Хрещатик, 36, к. 512).

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]