Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вночі перевірив готовність до початку робіт з демонтажу Шулявського шляхопроводу (+відео)

17 березня 2019 року, 2:00

Мер Києва Віталій Кличко перевірив вночі готовність до початку робіт з демонтажу Шулявського шляхопроводу. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«З’їздив вночі на будівельний майданчик біля Шулявського шляхопроводу. Тут все напоготові. Цієї ночі ми розпочинаємо роботи з демонтажу шляхопроводу. А старт будівництва нового мосту плануємо в квітні», – написав мер.

Він зазначив, до кінця року має бути здійснений великий обсяг робіт зі зведення даного об‘єкту.

«Для цього нам також потрібно знести частину цеху номер 5 заводу «Більшовик». Там буде побудована частина нової транспортної розв’язки», –зазначив Віталій Кличко.

За оцінками фахівців, роботи зі зведення нового шляхопроводу триватимуть 17 місяців. Загальна їх вартість – близько 1 млрд гривень. Це буде сучасний об’єкт транспортної інфраструктури столиці. На новому шляхопроводі будуть облаштовані і велодоріжки.

Мер столиці підкреслив, що сьогодні в Києві потребують ремонту понад 70 мостів та шляхопроводів, що перебувають в передаварійному стані.

«Ми поступово оновлюємо їх. Але на це потрібні колосальні кошти і час. Оскільки в утримання міської інфраструктури десятиліттями не вкладали грошей. Щодо Шулявського шляхопроводу: ми перепрошуємо за ті тимчасові незручності, які відчуватимуть кияни  під час його ремонту. Але по-іншому такі масштабні роботи не здійснити», – зазначив мер столиці.

Роботи з реконструкції транспортної розв’язки триватимуть на перетині вулиць Вадима Гетьмана – Олександра Довженка та проспекту Перемоги.

Міська влада заздалегідь попереджала, що Шулявський шляхопровід повністю перекриють в ніч на 17 березня. А рух транспорту на цей час буде організовано прилеглими вулицями.

Віталій Кличко вночі перевірив готовність до початку робіт з демонтажу Шулявського шляхопроводу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]