Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив ордери на квартири киянам-захисникам

07 грудня 2023 року, 16:10

Мер Києва Віталій Кличко вручив ще 13 ордерів на квартири киянам-захисникам. Мер столиці також повідомив, що місто цього року вже закупило 612 квартир для учасників бойових дій та їхніх родин на загальну суму понад 1 мільярд гривень.

«Більшість із вас захищає Україну з 2014 року. Ви брали участь в АТО. І продовжуєте битися на передовій від початку повномасштабного вторгнення російських варварів. Саме ви, наші Захисники, показали, що українці – сильний народ. Ви пройшли через багато випробувань. Бачили біль, смерть і руйнування. Ви ризикуєте своїм життям, щоб Україна була вільною та незалежною державою. Наші Захисники та Захисниці віддають свої сили, здоров’я, життя за демократичне та європейське майбутнє», – наголосив під час церемонії вручення ордерів Віталій Кличко.

Він нагадав, що сьогодні понад 100 тисяч киян і киянок боронять Україну на фронті.

«Київ продовжує піклуватися про військових і ветеранів. Ми хочемо, щоб після Перемоги, коли ви повернетеся додому, до своїх близьких і мирного життя, ви мали більше комфорту. Забезпечення житлом наших Захисників та Захисниць – це важливе питання для Києва. Цього року місто вже закупило 612 квартир для учасників бойових дій та їхніх родин. На загальну суму понад 1 млрд гривень. Із них: 215 квартир будуть введені в експлуатацію до кінця цього року. Інші – протягом наступного року. І ми продовжимо закуповувати житло для наших Захисників», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]