Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я не можу сьогодні сказати, коли відновимо роботу метрополітену»

25 березня 2020 року, 12:21

Дата відновлення роботи столичного метрополітену залежатиме від епідеміологічної ситуації в Києві. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він наголосив, що метро в Києві було закрите за рішенням Кабінету міністрів, як і в Дніпрі та Харкові. Пішли на такий крок і в багатьох великих містах Європи.

«Метро в столиці призупинило перевезення пасажирів 17 березня. Попередньо – до 3 квітня. Але, ми слідкуємо за розвитком ситуації. Якщо вірус поширюватиметься з такою динамікою і надалі, – обмеження діятимуть. Ми повинні максимально обмежити соціальні контакти, максимально захистити здоров’я і життя людей. Тому дату відкриття метро сьогодні я вам назвати не можу», – підкреслив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]