Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з бельгійськими парламентарями

02 листопада 2016 року, 17:03

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з делегацією Федерального парламенту Бельгії на чолі з Жоржем Даллеманом, главою міжпарламентської групи дружби «Бельгія-Україна». У зустрічі також взяли участь посол Бельгії в Україні Люк Якобс та народні депутати від «УДАРу» Оксана Юринець і Дмитро Білоцерковець.

Віталій Кличко подякував бельгійським депутатам за візит та наголосив, що Київ цінує допомогу всіх друзів, які допомагають будувати сучасну європейську Україну.

Учасники зустрічі наголосили на важливості поглиблення зв’язків між Україною та Бельгією у сферах економіки, культури та туризму.

«У нас є унікальний шанс популяризувати Київ як туристичний центр. Наступної весни ми прийматимемо пісенний конкурс «Євробачення», і наше завдання – добре підготуватися, аби гості міста змогли оцінити його атмосферу та красу», - наголосив Віталій Кличко.

Жорж Даллеман наголосив, що Київ і Брюссель є містами-побратимами, тому важливо активізувати співпрацю в економічній та культурній сферах.

«Я був віце-мером Брюсселю і мені знайомі ваші турботи. Ваші успіхи важливі не тільки для України, а й для усієї Європи. Київ та Брюссель є містами-побратимами, тому ми хотіли б мати більш глибокі економічні та культурні зв’язки. Було б добре обмінюватися досвідом щодо розвитку наших міст», - зазначив Жорж Даллеман.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]