Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні вночі «Київводоканал» здійснюватиме профілактичне промивання мереж у мікрорайоні Бортничі

02 листопада 2016 року, 14:54

Згідно зі щорічним графіком, у ніч з 2 на 3 листопада, з 23:00 до 05:00, ПАТ «АК «Київводоканал» проводитиме планове профілактичне промивання мереж у селищі Бортничі (Дарницький район). Зокрема, до зони робіт потраплять мережі на вул. Крилова.

Попередньо здійснюється чистка та мийка башти на насосній водопровідній станції «Колекторна».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після промивання перед використанням воду з крану потрібно спустити впродовж приблизно 15 хвилин. Однак це орієнтовний час: якщо вода візуально не має стороннього забарвлення чи забруднень, достатньо і кількох хвилин.

Звертаємо увагу, що промивання – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, в тому числі у резервуарах, не застоювалась, не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби промиваються від можливого осаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]