Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з мером Любляни

29 червня 2017 року, 18:03

 

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся з мером міста-побратима Києва – Любляни Зораном Янковичем.

Мери обговорили перспективи співпраці та активізацію контактів між двома містами-побратимами, зокрема у сфері туризму, розвитку зелених технологій і велоінфраструктури.

Віталій Кличко наголосив на тому, що головне завдання, яке втілює столична влада, – зробити Київ сучасним європейським містом із високими стандартами життя, одним із найбільших туристичних центрів Східної Європи.

Зоран Янкович заявив, що важливо підтримувати гарні відносини зокрема з містами-партнерами та спільно вирішувати проблеми, обмінюватися найкращим досвідом. За його словами, минулого року Любляну визнали найбільш зеленим містом Європи, де активно розвиваються технології, зокрема, переробки сміття та «зеленої» енергетики. Також ефективно показав себе в Любляні сервіс із прокату велосипедів, на які у місті величезний попит.

Сторони домовилися підтримувати більш тісні контакти та організувати спільні заходи, де міста-побратими могли б представити свій потенціал для інвесторів із обох країн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]