Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звільнив виконувача обов’язків директора КП «Київавтошляхміст»

24 червня 2019 року, 13:22

Віталій Кличко звільнив в.о. директора комунального підприємства «Київавтошляхміст» Дмитра Котлубея і доручив Департаменту транспортної інфраструктури  КМДА обстежити всі штучні споруди в Києві.

«Сьогодні трапилася подія на Осокорках, де обсипалися шматки штукатурки на шляхопроводі і потрапили на авто, що проїжджало під мостом. Я вважаю, що винен в цьому балансоутримувач шляхопроводу. Він повинен вчасно обстежувати об’єкти, за належний стан яких відповідає, і надавати оперативно інформацію іншим службам щодо виявлених проблем. Я звільняю виконувача обов’язків директора КП «Київавтошляхміст» за недбале ставлення до своїх обов’язків», – зазначив Віталій Кличко.

Також мер столиці доручив Департаменту транспортної інфраструктури КМДА обстежити всі штучні споруди в столиці і оперативно надати інформацію щодо найпроблемніших мостів із тих, де зараз не відбуваються ремонтні роботи.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]