Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака

27 квітня 2020 року, 12:20

Мер Києва Віталій Кличко звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Про це він заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Думаю, ви бачили в новинах, що відбулося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє», – підкреслив Віталій Кличко.

Також мер столиці вибачився за поведінку Володимира Слончака і підкреслив, що чиновник повинен відповідати за свої вчинки перед законом.

«Вибачаюся перед правоохоронцями та киянами за таку не гідну поведінку заступника голови КМДА. Я не раз говорив, що нікого покривати не буду! І Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом. Як і кожен громадянин України», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]