Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування зони активних розваг у парку «Перемога»

28 січня 2020 року, 9:27

За результатами інвестиційного конкурсу визначено переможця із реалізації проєкту з облаштування зони активних розваг із благоустроєм території в парку «Перемога». Ним стало товариство з обмеженою відповідальністю «Цікава знахідка». Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 95.

Зона активних розваг для дітей та дорослих, а також благоустрій території мають бути облаштовані інвестором не пізніше, ніж за 9 місяців із моменту набрання чинності укладеного договору.

Орієнтовна площа об’єкта інвестування – 0,44 га. Територія облаштування об’єкта є частиною парку «Перемога», що обліковується за комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва.

За попередніми техніко-економічними показниками на 785 кв. м буде облаштовано розважальну зону з роллером, зіплайном та тюбінгом. Довжина маршрутів становитиме 560 м, зазначено в ТЕП.

Реалізація проекту не передбачає капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій. У них буде розташовано інвентарне, тренерське та господарське приміщення.

Орієнтовна вартість облаштування об’єкта інвестування становить 2,7 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]