Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування зони дитячих розваг у парку «Відрадний»

17 квітня 2020 року, 15:57

Визначено переможця конкурсу із залучення інвесторів до облаштування дитячого парку розваг у парку «Відрадний» в Солом’янському районі столиці. Ним стала фізична особа-підприємець Дмитро Завадко. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 594.

Департаменту економіки та інвестицій КМДА доручено укласти договір із переможцем та замовником реалізації проєкту – комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Солом’янського району міста Києва.

Дитячий парк буде облаштований на ділянці площею 0,27 га, що розташована при вхідній частині парку «Відрадний».

Передпроєктними пропозиціями передбачено облаштування зони активних розваг різного профілю: зіплайн, атракціони, каруселі, гойдалки, дитячий батут, дитячі батутні арени. Також передбачено розміщення двох тимчасових споруд із збірнорозбірних елементів. 

Благоустроєм території зони активних розваг передбачається розміщення садово-паркових лав, урн, ліхтарів, дощатого покриття та огорожі. Облаштування зони не потребує видалення зелених насаджень і є одним з видів екологічного або «зеленого» відпочинку киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]