Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вогнеборці столиці за останню добу 25 разів виїжджали на гасіння пожеж в екосистемах Києва та у житлових будинках

17 квітня 2020 року, 15:16

За останню добу вогнеборці ГУ ДСНС України у м. Києві 25 разів виїжджали на гасіння пожеж в екосистемах Києва та у житлових будинках. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту.

Разом із тим, у Києві не зафіксовано пожеж на території промислових або інших підприємств, як повідомляють у соціальних мережах. Зокрема, не зафіксовано пожежі на території заводу «Радикал», що знаходиться на вул. Червоноткацькій, 61, у Деснянському районі.

Нагадаємо, що у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення вогнищ займання зараз немає. Тобто пожежі, що вчора там знову виникли, практично загасили. Є тління на деяких ділянках. Там продовжують працювати пожежно-рятувальні бригади.

Сьогодні упродовж всієї ночі спецтехніка комунальних підприємств, що підпорядковані КК «Київавтодор», у посиленому режимі здійснювала миття столичних вулиць і доріг. Такі роботи триватимуть у цілодобовому режимі у всіх районах Києва.

Учора у зв’язку з пожежами у Житомирській області і Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, а також пиловою бурею ввечері у повітрі столиці були зафіксовані продукти горіння.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]