Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Українські захисники та захисниці – герої сучасності, завдяки яким Україна є і буде

14 жовтня 2022 року, 12:40

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко привітав громадян із Днем захисників і захисниць України, яке відзначається 14 жовтня.

Як зазначив Володимир Бондаренко, з початку війни сотні тисяч захисників та захисниць відправились на фронт для того, щоб не допустити поневолення та знищення української нації.

«Повномасштабна війна змінила життя кожного з нас, сотні тисяч людей змінили сферу діяльності, зокрема понад 100 співробітників секретаріату Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації та районних в місті Києві державних адміністрацій зі зброєю в руках пішли захищати нашу державу від російської навали. Також у лавах тероборони та Збройних Сил України несуть службу 20 моїх колег – депутатів Київської міської ради. Для кожного з нас добровольці та військові стали символом непоборності та незламності. Щоденно українські захисники та захисниці відбивають ворожі атаки, звільняють землі від московських загарбників та ліквідують тих, хто чинить геноцид нашого народу. Російському терору та диктатурі не місце в Україні – наші воїни вправно сталевими кулями відправляють окупантів в інший світ, де невдовзі опиниться вся кремлівська навала. Пам’ятаємо наших загиблих! Вшановуємо наших захисників! Віримо в армію України! Переконані у нашій перемозі», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що кожен із нас дякує захисникам і захисницям за можливість жити у вільному місті. Вклоняємось світлій пам’яті полеглих і ніколи не забудемо всіх, хто в різні часи загинув у боротьбі за свободу і незалежність України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]