Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Під час ремонту прибудинкових територій важливо враховувати всі дрібниці»

17 вересня 2020 року, 13:25

Заступник голови КМДА Вячеслав Непоп перевірив, як тривають роботи з асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у Печерському районі. Робота йде за планом, проте є зауваження.

Так, як зауважив Вячеслав Непоп, на вул. Левандовській, 4 підрядник здійснив роботу не в повному обсязі: частина двору лишилася незаасфальтованою. А за адресою Тверський тупик, 6/8 звернув увагу підрядників, що у дворі встановили недостатню кількість дощових каналізацій.

«Із однієї сторони це може здатися дрібницею, але подібні дрібниці є дуже важливими під час виконання великих проєктів. Відсутність зливоприймачів означає, що дощова вода стоятиме у дворі на асфальті, який ми плануємо тут покласти. Це, своєю чергою, швидко зіпсує дорожнє покриття», – зазначив Вячеслав Непоп.

За його розпорядженням, тут встановлять додаткові дощові каналізації.

Загалом у 2020 році в Києві планують оновити 756 прибудинкових територій і міжквартальних проїздів. У Печерському районі капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій і внутрішньоквартальних проїздів планується виконати на 21 об’єкті. Обсяг робіт уже виконано на 57%.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]