Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 18:00 13 листопада на в’їздах до Києва вводитимуть часткові обмеження для великогабаритного транспорту

13 листопада 2016 року, 17:18

У зв’язку з ускладненням погодних умов з 18:00 13 листопада на всіх в’їздах у місто вводиться часткове обмеження для великогабаритного транспорту. Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.

Так, представники Управління патрульної поліції в м. Києві регулюватимуть в’їзд у місто вантажівок, аби вони не створювали перешкоди для роботи снігоприбиральної  техніки.

Відповідно до рішення, прийнятого Постійною  комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, Управління патрульної служби  МВС України в м. Києві, Департамент транспортної інфраструктури КМДА, комунальна корпорація «Київавтодор» у разі зміни погодних умов корегуватимуть почасовий режим в’їзду вантажного транспорту в межі міста Києва.

Наразі на автошляхах столиці працює 261 одиниця снігоприбиральної техніки. Зокрема, до розчистки вулично-дорожньої мережі столиці від снігу задіяно 81 одиницю снігоочисної техніки, 105 солерозкидувачів, 54 трактори зі спеціальним обладнанням, 18 навантажувачів солі та піску та інша спеціальна техніка підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». 37 бригад із ручного прибирання очищають від снігу підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші, зупинки громадського транспорту.

Першочергово прибирання та обробка посипальними матеріалами проводиться на вулицях із складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях,  якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

Ситуація на балансовій вулично-дорожній мережі знаходиться під постійним контролем керівництва корпорації. Підприємства корпорації готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені достатньою кількістю паливно-мастильних і посипальних матеріалів для подолання снігопадів.

Нагадаємо, що з 06:00 ранку 14 листопада в’їзд великогабаритного транспорту буде закрито повністю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]