Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 1 вересня у ТОВ «Будеволюція» змінився постачальник електроенергії для будинків із ЖК «Патріотика»

03 вересня 2020 року, 16:36

У зв’язку з припиненням договірних відносин між будівельною кампанією ТОВ «Будеволюція» та електропостачальником YASNO, електроенергію для будинків із ЖК «Патріотика» з 1 вересня 2020 надає інший постачальник.

ТОВ «Будеволюція» обслуговує з комунальних питань будинки, що належать до житлових комплексів «Патріотика».

Між ТОВ «Будеволюція» та електропостачальником YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») було укладено договір на постачання електроенергії до 31 серпня 2020 року для будівельної техніки, якою споруджують ЖК «Патріотика».

Згідно з умовами договору, який було укладено 07.06.2020р. №64730012 між ТОВ «Будеволюція» та електропостачальником YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги»), будівельна компанія мала сплачувати авансовий платіж до кінця поточного місяця за електроенергію, яка буде використана наступного місяця. Щоб продовжити дію договору, ТОВ «Будеволюція» мало повідомити електропостачальника листом про намір отримувати електроенергію від YASNO і надалі, а також сплатити авансовий платіж за вересень. Це не було зроблено. Тому з 1 вересня електроенергію для зазначених будинків надає вже інший постачальник.

Нагадаємо, ТОВ «Будеволюція» споруджує житлові будинки на земельних ділянках, розташованих на перетині проспекту Петра Григоренка та вул. Бориса Гмирі і вул. Колекторної у Дарницькому районі м. Києва. Будинки не здані в експлуатацію, знаходяться на балансі забудовника і підключені за тимчасовою схемою електропостачання. У травні цього року через заборгованість, яка перевищувала 2,5 млн грн будинки були знеструмлені. Після отримання гарантій погашення заборгованості електропостачання було відновлено.

На сьогодні житловим будинкам необхідно негайно врегулювати питання укладення договору на постачання електричної енергії, щоб уникнути відключення послуги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]