Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За 2018 рік надходження за оренду комунального майна склали майже 430 мільйонів гривень – Володимир Слончак

07 березня 2019 року, 9:40

Надходження орендної плати у 2018 році на рахунки балансоутримувачів збільшилися на 30%, ніж за попередній рік. Міська влада продовжує вдосконалювати механізми управління майном, аби столиця могла більш раціонально використовувати свої ресурси на користь громаді. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак під час прямого ефіру на ТРК «Київ».

«З точки зору економічної ефективності місто завершило рік дуже успішно – ми маємо суттєве зростання надходжень, водночас заборгованість із орендної плати відсутня або є незначною. Станом на 1 березня вже укладено майже 6,5 тисячі договорів», – повідомив Володимир Слончак.

За його словами, найбільшим попитом користуються приміщення, що знаходяться у центральних районах міста.

«Як профільний заступник я бачу потенціал у цій сфері. Кожне приміщення має працювати на територіальну громаду міста. Зокрема, спростивши механізми укладання договорів оренди за комунальне майно, ми можемо зробимо цю сферу більш мобільною, а отже – ефективною. Звісно, ставки також мають бути при цьому конкурентними і вигідними місту», – зауважив заступник голови.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]