Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв привітав київських рятувальників із професійним святом

17 вересня 2022 року, 17:39

Сьогодні в Україні відзначають День рятівника і на території однієї з пожежно-рятувальних частин столиці відзначали працівників цієї сфери.  Особовий склад київських рятувальних служб налічує понад 3 тисячі осіб, які в цей тяжкий період виконують відповідальну і нелегку роботу. Ми дякуємо їм за це. Сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, звертаючись до рятувальників.

«Сьогодні для багатьох українців героїзм – це робота. Рятувальні служби сьогодні, ризикуючи власним життям, рятують життя інших. Я хочу вшанувати пам’ять тих, хто загинув під час виконання завдань. Хай Бог оберігає тих, хто сьогодні продовжує стояти на варті порятунку. Зі свого боку місто своїм обов’язком вважає піклування про оновлення оснащення і спецтехніки для столичних служб. І сьогодні за якістю цього оснащення ми не поступаємось багатьом європейським містам», –  сказав Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]