Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Затверджено новий склад адміністративної комісії при КМДА, що розглядатиме справи про порушення правопорядку

28 липня 2016 року, 12:30

Сьогодні принципово оновлено склад адміністративної комісії при Київській міській державній адміністрації, яка розглядатиме справи про адміністративні порушення та займатиметься їхнім попередженням. До нового складу цього колегіального органу увійшли представники профільних структур і комунальних підприємств, депутати Київради.

Як повідомив керівник апарату КМДА, заступник голови оновленої адмінкомісії Володимир Бондаренко, її новий склад затверджено у звʼязку із обранням нового складу Київської міської ради та змінами у складі керівництва Київської міської державної адміністрації.

За словами Володимира Бондаренка, комісія зокрема розглядатиме питання порушення вимог законодавства про охорону культурної спадщини, вимог користування житловими будинками та приміщеннями, державних стандартів і правил благоустрою, правил паркування, правил тримання домашніх тварин, правил торгівлі і надання послуг, куріння в заборонених місцях, зайняття проституцією тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]