Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Затверджено переможця інвестконкурсу з облаштування спортивних майданчиків у парку відпочинку «Супутник»

24 липня 2020 року, 15:33

На території парку відпочинку «Супутник» у Солом’янському районі за рахунок інвестора заплановано облаштувати спортивні майданчики. Переможця інвестиційного конкурсу з реалізації цього проєкту затверджено розпорядженням КМДА № 1054.

Благоустрій парку відбуватимуться без капітального будівництва. Натомість встановлюватимуть лише збірно-розбірні конструкції, які не зашкодять природним об’єктам парку.

Нагадаємо, що територія облаштування має орієнтовну площу 0,25 га, а спортивні майданчики займуть близько 1848 кв. м. Передбачається, що це будуть поля для мініфутболу.

Департаменту економіки та інвестицій доручено укласти із товариством-переможцем інвестиційний договір. Замовником реалізації проєкту виступить комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Солом’янського району.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]