Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Житло для постраждалих від «Еліта-Центр» інвесторів можуть врахувати в проекті Генплану столиці

22 лютого 2021 року, 13:36

Одним із кроків для ефективного врегулювання питання виділення житла постраждалим від «Еліта-Центр» інвесторам може бути врахування будівництва в Генеральному плані м. Києва. Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп за підсумками чергової наради.

«Раніше ми вже передбачили механізм із надання частини житла постраждалим у житлових будинках, що зводяться за кошти великих інвесторів через тендери КП «Київське інвестиційне агентство». Тепер же наше завдання – знайти нові потенційні ділянки для зведення нових таких об’єктів», – зазначив він.

За словами Вячеслава Непопа, КО «Інститут генерального плану» під час наради повідомив, що є можливість врахувати в проєкті Генерального плану м. Києва два квартали загальною площею 27,25 га в районі вулиці Милославської в якості житлово-громадської забудови. Це дозволить запропонувати інвесторам новий майданчик для будівництва житлових будинків та об’єктів обслуговування з виділенням частини житла постраждалим від «Еліта-Центр». За даною земельною ділянкою вже надано графічні матеріали.

«Вирішення питань постраждалих від діяльності групи будівельних компаній «Еліта-Центр» перебуває на постійному контролі міської влади. Всі рішення ми ухвалюємо у співпраці з ошуканими інвесторами», – підкреслив Вячеслав Непоп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]