Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Cкасовано ще одну ухвалу суду щодо «маршруточної мафії» – Костянтин Усов

21 грудня 2021 року, 15:26

Північний апеляційний господарський суд скасував незаконну ухвалу Господарську суду м. Києва, яка забороняла місту проводити будь-які перевірки та здійснювати контроль виконання договорів щодо перевізника ПП «Парк». Про це написав заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«Ще один учасник картелю «маршрутної мафії» – ПП «Парк» – програв суд із містом. В автопарку цього пірата – 79 старих колимаг. З восьми маршрутів, що обслуговував ПП «Парк», за п’ятьма розірвано договори через махінації з документами на попередніх конкурсах», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, відтепер Департамент транспортної інфраструктури здійснюватиме перевірки на трьох маршрутах, що лишилися у перевізника.

«Це вже четверта незаконна ухвала, скасована містом у суді. Залишилося ще кілька. Працюємо», – додав Костянтин Усов.

Як повідомлялося раніше, Північний апеляційний господарський суд задовольнив скарги Департаменту транспортної інфраструктури та скасував незаконні ухвали Господарського суду м. Києва про забезпечення позовів ТОВ «Ярославь-Авто» та ТОВ «Радонь». Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Окружного адміністративного суду м. Києва про заборону Департаменту транспортної інфраструктури здійснювати перевірки на 17-ти маршрутах «Універсал Транс».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]