Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новорічний парад Borjomi New Year Parade перенесено на 22 грудня (+перекриття руху транспорту)

09 грудня 2019 року, 12:56

Новорічний парад Borjomi New Year Parade перенесено на 22 грудня, аби не створювати незручності для киян, адже 21 грудня (субота) – робочий день. Окрім того, всі охочі матимуть можливість взяти участь у цьому яскравому дійстві. Воно відбудеться у неділю, 22 грудня, із 14:00 до 16:00 в центрі столиці – від вулиці Володимирської до Софійської площі.

Театралізований парад включатиме феєрверки з метафану, 10-метрову платформу, сотні учасників у новорічному вбранні, запальну музика та конкурс на найкращий  костюм. Про це повідомили в Департаменті культури.

У зв’язку із цим 22 грудня із 13:30 до 16:00 заборонять рух транспорту на вулиці Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка до будинку № 19).

Також під час монтажу/демонтажу святкової платформи та спеціальної огорожі параду заборонять паркування:

  • 22 грудня із 00:00 до 15:00 – на вул. Володимирській зі сторони парку Тараса Шевченка навпроти червоного корпусу Національного університету України імені Тараса Шевченка і на вул. Володимирській біля будинків № 19 та № 21/20.
  • із 07:00 21 грудня до 23:30 22 грудня – на вул. Володимирській (від перетину із б-ром Тараса Шевченка до перетну з вул. Софіївською), уздовж парної сторони б-ру Тараса Шевченка (від перетину з вул. Терещенківською до перетину з вул. Володимирською).

 

Додатково.

Костюмовані паради є невід’ємним атрибутом святкування Нового року в багатьох країнах світу. Так, у Лондоні тисячі людей виходять на вулиці міста, щоб стати частиною найбільшої новорічної ходи у Європі. А парад у Гонконзі, присвячений Китайському Новому року, завжди супроводжується величною ходою із червоним драконом на чолі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]