Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Благодійний фонд «Життєлюб» приєднався до Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення при КМДА

24 березня 2020 року, 9:59

У рамках діяльності Центру, організованого КМДА спільно з бізнесом, благодійними та громадськими організаціями, команда БФ «Життєлюб» разом із MacPaw – українською продуктовою компанією, яка розробляє програми та додатки для Mac OS, – закупили продуктові набори, які вже розпочали розвозити Києвом.

Фонд «Життєлюб» першим запропонував свою допомогу для підтримки осіб, які цього потребують в умовах карантину. IT-компанія MacPaw долучилася до ініціативи фонду та профінансувала закупівлю 2000 продуктових наборів загальною вартістю 500 000 грн. За декілька днів «Життєлюб» разом із MacPaw встигли закупити та розфасувати продуктові наборі, які відправляться до людей поважного віку, які під час карантину мають сидіти вдома, бо саме вони є найбільш вразливою аудиторією для коронавірусу. Окрім того, 390 з цих продуктових наборів будуть передані дітям з інвалідністю, які проживають тільки з мамою.

Якщо ви громадська чи благодійна організація, або представник бізнесу і маєте бажання долучитися до штабу, звертайтеся за телефоном Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення: 094-145-50-23.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]