Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення у період протиепідемічних обмежень

23 березня 2020 року, 18:09

За дорученням Київського міського голови у столиці створено Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення на базі Департаменту соціальної політики. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Центр створено для налагодження співпраці з громадськими, волонтерськими, та іншими організаціями і координації їхніх дій з питань надання допомоги окремим незахищеним верствам населення міста Києва в умовах поширення нової коронавірусної інфекції.

«В умовах загрози поширення епідемії ми повинні консолідувати свої дії. Для цього на базі Департаменту соціальної політики ми створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення. Особлива увага буде приділена самотнім літнім людям та особам з інвалідністю, які перебувають вдома. Тому закликаю громадські організації, які мають бажання допомогти, скоординувати свої дії з Департаментом соціальної політики», – зауважила Марина Хонда.

Вона також додала, що створення Центру повинно попередити випадки псевдо-волонтерства. За словами Марини Хонди, від правоохоронних органів вже надходять повідомлення про невідомих осіб, що під виглядом надання допомоги, проникають у помешкання самотніх людей. Саме тому надання допомоги людям похилого віку та людям з інвалідністю буде здійснюватися за рішенням Центру.

Якщо ви громадська чи благодійна організація, або представник бізнесу і маєте бажання долучитися до допомоги, звертайтеся за телефоном: 094-145-50-23.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]