Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Делегація учнів дитячої дипломатичної Академії «Молоді посли» з Ізраїлю відвідує Київ у рамках практики

11 березня 2019 року, 16:02

Делегація учнів дитячої дипломатичної Академії «Молоді посли» з Ізраїлю відвідує Київ та Україну у рамках практики, що триватиме 11-13 березня. Організатором заходу є Посольство Держави Ізраїль в Україні. Очолив делегацію Президент і засновник ізраїльського клубу Послів, Голова ізраїльської школи молодих послів Посол Іцхак Елдан.

Під час практики учні «Академії послів» вивчають особливості законодавчої та виконавчої гілок влади, відвідують місцеві органи влади та громадські організації. Сьогодні із молодими дипломатами у Київраді зустрілася депутат міської ради, голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко. Практиканти дізналися від неї про особливості  роботи Київської міської ради, про освітню та молодіжну політику столиці. Учасники ізраїльської делегації  цікавилися особливостями навчання у Києві, можливостями міжнародних  шкільних обмінів та висвітленням у шкільних програмах трагічних сторінок історії, пов’язаних з Голокостом.

Зазначимо, що програми Ізраїльського центру молодого лідерства, до складу якого входить Академія «Молоді посли», спрямовані на підготовку молодих лідерів, які у майбутньому мають стати опорами для розвитку держави і суспільства.

Засобами навчання є залучення підлітків до усвідомлення та реалізації особистих уповноважень, до соціальної діяльності через заходи за участю різноманітних соціальних кіл та підприємництва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]