Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент міського благоустрою виявив за останні кілька днів 54 точки незаконної торгівлі алкоголем

06 квітня 2020 року, 16:46

У столиці посилено контроль за дотриманням карантинного режиму. Зокрема, щодо припинення реалізації алкогольної продукції на розлив. Щоденно у всіх районах Києва відбувається моніторинг торгових закладів. Деякі з них, незважаючи на заборону, продовжують провадити свою діяльність і, таким чином, порушувати чинне законодавство. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

«На сьогодні ми виявили 54 так званих «наливайки», що попри заборону продовжують відпускати алкогольні напої на розлив. Нагадую тим, хто не зрозумів із першого разу. Заклади громадського харчування, а тим більше точки з продажу алкогольної продукції на розлив, під час карантину працювати не повинні. Ми всі хочемо якнайшвидше повернутися до звичного життя. Для цього нам треба виконувати всі рекомендації та дотримуватися протиепідемічних обмежень одразу, а не чекати перевірок. Ми перевіримо кожен відкритий заклад, і до декого завітаємо не з дружнім візитом. Порушники будуть притягнуті до відповідальності», – підкреслив Олексій Кулеба.

Нагадуємо, за порушення правил карантину відповідно до ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення власникам торгівельних закладів загрожує штраф розміром від 34 000 до 170 000 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]