Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати Київської міської ради, які служать в окремій охоронній роті Києва, прийняли присягу на вірність народу України

03 квітня 2022 року, 17:16

Депутати Київської міської ради, які служать в окремій охоронній роті Києва, прийняли присягу на вірність народу України. 

Так у лавах окремої охоронної роти для захисту об’єктів критичної інфраструктури несуть військову службу депутати Київської міської ради: Михайло Наконечний, Олександр Бродський, Віталій Павлик, Ігор Шпак, Юрій Сулига. 

За словами депутата Київської міської ради Михайла Наконечного, з перших днів війни в Києві створено окрему роту охорони, яка обороняє стратегічні об'єкти інфраструктури. 

«Головне завдання нашої роти – це оборона об'єктів, які забезпечують столицю світлом, водою, газом та тепловою енергією. Ми вже пройшли спеціальне бойове навчання, отримали практичний досвід та навички задля надійного захисту об’єктів критичної інфраструктури. Вчора спільно з побратимами прийняли присягу на вірність народу України. Я поклявся вірно служити нашій державі та робити все можливе для перемоги», – наголосив Михайло Наконечний.

Депутат додав, що ворог продовжує атакувати українські міста, зокрема намагається пошкодити київські ТЕЦ та електромережі. Однак, українські військовослужбовці відбивають атаки та надійно захищають об’єкти, які забезпечують життєдіяльність столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]