Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Діана Попова: «Столичні працівники культури отримують заробітну плату в повному обсязі»

04 травня 2020 року, 11:02

Під час карантину працівники київських музеїв і бібліотек отримують заробітну плату в повному обсязі. Про це повідомила директорка Департаменту культури Діана Попова.

 «Хоча наразі культурне життя призупинилося, ми робимо усе можливе, аби карантин ніяким чином не вплинув на показники заробітної плати серед бібліотекарів та працівників музеїв Києва. Саме ці заклади культури, можливо, будуть відкриті в першу чергу. І ми до цього готові. Звісно, найбільш важливим моментом є дотримання дезінфекції та запобіжних заходів, тому працівники культури сьогодні мають більше роботи та відповідальності, ніж будь-коли», – прокоментувала Діана Попова.

Вона також додала, що під час карантину продовжуються ремонтні роботи столичних бібліотек, зокрема, в бібліотеці ім. М. Костомарова та інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]