Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Діана Попова: «Тимчасово ми зупиняємо роботу театрів, кінотеатрів і концертних закладів у столиці»

11 березня 2020 року, 17:58

Із 12 березня Департамент культури КМДА вводить обмеження на проведення масових заходів. Рішення прийняте для запобігання поширення нової коронавірусної інфекції в Києві.

«На сьогодні головним є убезпечити киян від розповсюдження інфекції, тому, з огляду на світовий досвід, тимчасово зупиняємо роботу закладів культури, а саме: театрів, кінотеатрів та концертних закладів у столиці. У Києві не було виявлено жодного випадку захворювання і важливо не допустити появи вірусу та попередити його можливе поширення. Ми переконливо просимо киян дотримуватися правил особистої гігієни, а також, за можливості, якомога менше перебувати в місцях великого скупчення людей. Ситуація в Києві знаходиться під контролем, здоров’я і безпека киян – перш за все, тому жодної паніки», – прокоментувала директорка Департаменту культури Діана Попова.

Окрім того, зупинять свою роботу мистецькі заклади освіти, що знаходяться в підпорядкуванні Департаменту культури.

Нагадаємо, що для недопущення розповсюдження коронавірусу столиця запроваджує протиепідемічні заходи та обмеження, що діятимуть попередньо до кінця березня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]