Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, місто підготувало низку заходів

01 червня 2022 року, 9:29

До Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, місто підготувало низку заходів. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зокрема, у столичному зоопарку пройде загальноміський захід «Наше право – мирна та вільна Україна!».

У кінотеатрі «Лейпціг» відкриється виставка дитячих малюнків «Наші серця з Україною».

Для батьків 1 червня об 11:00 та о 13:00 психолог проведе безкоштовні онлайн-зустрічі про організацію відпочинку дитини в місті в умовах воєнного стану «Діти. Літо. Місто».

Заходи заплановані також у районах столиці.

Микола Поворозник нагадав, що, лише за офіційними даними, загарбники перемістили з тимчасово окупованих територій понад 230 тисяч дітей. За час повномасштабної війни понад 240 дітей загинули, більше 440 – отримали поранення різного ступеня важкості.

«Усі ці цифри і факти не про дитинство. Окупант відбирає дитинство у наших дітей. Тому я найбільше бажаю і роблю все, що від мене залежить, аби наші українські діти зростали у вільній країні. Аби над їхніми головами було мирне небо, і щоб посмішки не сходили з обличь від щастя. Бо коли щасливі і здорові діти, щасливі батьки!» – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]