Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інформація про нібито промивку мереж хлором у потрійній концентрації з п’ятниці до понеділка не відповідає дійсності – «Київводоканал»

30 серпня 2018 року, 17:00

Інформація, що розповсюджується у соціальних мережах, про нібито промивку мереж хлором у потрійній концентрації з п’ятниці до понеділка не відповідає дійсності. Подібна фейкова інформація сьогодні розповсюджена ще й у Харкові, Кропивницькому, Одесі. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

«Промивка мереж, які обслуговує «Київводоканал» відбувається виключно за графіком, узгодженим зі всіма службами міста. Більш того, про цей захід заздалегідь обов’язково повідомляються всі мешканці, чиї будинки потрапляють у зону промивки через офіційний сайт «Київводоканалу», ЗМІ, соціальні мережі, оголошення на дверях під’їздів», – йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що промивання виконується протягом шести годин виключно у нічний час із випуском промивочної води в каналізаційну систему, тобто без подачі в будинки. Після проведення робіт обов’язково береться аналіз води і тільки після отримання результату приймається рішення щодо подачі води у внутрішньобудинкову мережу, тобто безпосередньо у домівки мешканців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]