Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із нагоди Дня Незалежності представники міської влади поклали квіти до пам’ятників Тараса Шевченка та Михайла Грушевського (+фото)

24 серпня 2021 року, 9:00

Із нагоди святкування 30-ої річниці незалежності України заступниця голови КМДА Марина Хонда та інші представники міської влади взяли участь у покладанні квітів до пам’ятників Тараса Шевченка і Михайла Грушевського. 

«Постаті Шевченка і Грушевського дуже важливі у нашій історії. Кожен з них у свій час зробив дуже багато для того, щоб наша держава стала незалежною. І саме Грушевський очолив вже незалежну Українську Народну Республіку, цим самим на увесь світ заявивши про прагнення нашого народу до самостійності та демократії. Але сьогодні, у День Незалежності, ми повинні згадувати і всіх українців, які загинули за нашу свободу, і помолитися за тих хлопців, які продовжують виборювати нашу самостійність у війні з російським агресором», – зазначила Марина Хонда.

Участь у покладанні також взяли: директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк, представники Шевченківської РДА, ветерани АТО/ООС, громадські активісти. 

У рамках відзначення 30-ої річниці незалежності України в Києві пройде низка загальнодержавних та міських урочистих заходів. Зокрема, парад військової техніки Збройних сил України із прольотом авіації. 

Також відбудеться «Марш Захисників України 2021», Всеукраїнський фестиваль «Живий словник незалежності» і фестиваль «Ветеранфест».

Ознайомитися з повним переліком заходів можна перейшовши за посиланням – https://bit.ly/2UM9buw

Покладання квітів до пам’ятників Тараса Шевченка і Михайла Грушевського

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]