Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» готовий до утримання доріг у зв’язку із прогнозованим снігом

21 січня 2020 року, 20:01

За прогнозом синоптиків, завтра, 22 січня, пообіді у столиці дощ з мокрим снігом. Надвечір – мокрий сніг. Опади супроводжуватимуть пориви вітру 15-20 м/с. Температура вдень до +3°C. Уночі -1°C. Тому можливе утворення ожеледиці. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Як повідомили у комунальній корпорації, щоб недопустити ожеледиці, техніка КП ШЕУ оброблятиме дороги і тротуари посипальними матеріалами.

У «Київавтодорі» підготовлено 418 одиниць снігоприбиральної техніки. Уся техніка «Київавтодору» готова до посилення снігопадів.

Нагадаємо, що в умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки у передбачених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]